#14 Waar maak jij je boos over? - Marcel van Eck (Lokalis en sociaal werker van het jaar 2020-2021)

#14 Waar maak jij je boos over? - Marcel van Eck (Lokalis en sociaal werker van het jaar 2020-2021)

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk · 2021-11-22

Marcel van Eck is een doorgewinterde sociaal werker in een buurtteam. Hij maakt zich boos over hoe bepaalde zaken lopen en daarin zit voor hem de energie om zich in te zetten voor verbetering. Als professional heb je echt nog veel mogelijkheden, zeker als je de emotie die je voelt ook op een goede manier gebruikt.

Mooie praktijkvoorbeelden over maatwerk en integraal werken, We praten over eigenaarschap, over jouw waarden, jouw drive. Laat je niet meeslepen door systemen maar houd je focus ook scherp. Gaat het om wat de organisatie vraagt of wat de client vraagt?

Ook vertelt Marcel over de periode dat hij onderdeel was van het systeem en het zelf niet zag. Wat hij heeft geleerd in de afgelopen jaren en wat het hem oplevert nu hij veel meer vanuit zijn drive, zijn waarden, zijn hart werkt.

Een waardevol gesprek als je herkent dat je soms ziet wat goed zou zijn maar vastloopt in het systeem, een boost om altijd integraal en vanuit maatwerk te kijken!

Professional vanuit je hart Podcast - met Mascha Struijk

Inspirerende podcast over hoe je met liefde en lef jongeren en gezinnen écht verder kunt helpen - voor iedereen die werkt met jeugd, jongeren en gezinnen.

  • No. of episodes: 86
  • Latest episode: 2021-11-22
  • Education

Where can you listen?

Apple Podcasts Spotify Podtail Google Podcasts RSS

Episodes

Popularity over time