#14 Waar maak jij je boos over? - Marcel van Eck (Lokalis en sociaal werker van het jaar 2020-2021)

#14 Waar maak jij je boos over? - Marcel van Eck (Lokalis en sociaal werker van het jaar 2020-2021)

Professional vanuit je hart voor liefdevolle en gelijkwaardige (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein - met Mascha Struijk · 2020-08-10
44:16

Marcel van Eck is een doorgewinterde sociaal werker in een buurtteam. Hij maakt zich boos over hoe bepaalde zaken lopen en daarin zit voor hem de energie om zich in te zetten voor verbetering. Als professional heb je echt nog veel mogelijkheden, zeker als je de emotie die je voelt ook op een goede manier gebruikt.

Mooie praktijkvoorbeelden over maatwerk en integraal werken, We praten over eigenaarschap, over jouw waarden, jouw drive. Laat je niet meeslepen door systemen maar houd je focus ook scherp. Gaat het om wat de organisatie vraagt of wat de client vraagt?

Ook vertelt Marcel over de periode dat hij onderdeel was van het systeem en het zelf niet zag. Wat hij heeft geleerd in de afgelopen jaren en wat het hem oplevert nu hij veel meer vanuit zijn drive, zijn waarden, zijn hart werkt.

Een waardevol gesprek als je herkent dat je soms ziet wat goed zou zijn maar vastloopt in het systeem, een boost om altijd integraal en vanuit maatwerk te kijken!

Professional vanuit je hart voor liefdevolle en gelijkwaardige (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein - met Mascha Struijk

Inspirerende podcast over hoe je met liefde en lef mensen écht verder kunt helpen in (jeugd)zorg, onderwijs en sociaal domein. Concreet, positief, actiegericht. Wat speelt er, waar gaat het goed/ mis en wat kun jíj doen? Want alleen samen kunnen we het beter maken.

”Terug naar je hart, reanimeer die passie in je lijf en focus je weer op wat er echt toe doet!”

Luister via je favoriete podcastapp, Spotfy, YouTube en www.professionalvanuitjehart.nl/podcast

Wil je méér Professional vanuit je hart?Je kunt bijvoorbeeld de Online training doen, het boek lezen, lid worden van de Pvjh Community of Mascha uitnodigen op je event of in je organisatie! Alle info vind je op www.professionalvanuitjehart.nl

  • No. of episodes: 225
  • Latest episode: 2024-05-27
  • Education

Where can you listen?

Apple Podcasts Logo Spotify Logo Podtail Logo Google Podcasts Logo RSS

Episodes